Étrend

A Sárvári Csicsergő Óvoda étlapja 
a szolgáltató logójára kattintva tölthető le az óvoda címszó alatt.

Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az általa fenntartott Sárvári Csicsergő Óvodában a gyermekétkeztetést és az óvodai dolgozók étkeztetését vásárolt élelmezés útján, az Elamen Kereskedelmi és Vendéglátó Zrt.-n keresztül biztosítja.

Díjfizetés

A gyermekétkeztetésért fizetendő térítési díjakat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2015.(III.30.) önkormányzati rendelete 2. mellékletében teszi közzé.

A térítési díjak megfizetése mindig az adott hónapra történik.

  • Készpénzes díjfizetésre az Intézmények Gazdálkodását Ellátó Szervezet Sárvár (Széchenyi utca 13.) irodájában van lehetőség, a pénztári órákban

Hétfő-Csütörtök 08:00-12:00 illetve 13:00-15:00
Péntek: 08:00-12:00

  • Banki átutalássala OTP Banknál vezetett 11747037-15574390 számú bankszámlára, amelyhez az utalandó összeg előzetes egyeztetés szükséges facebookon, vagy telefonon a 95/326-661-es telefonszámon.

Hiányzás, szüneteltetés bejelentése

Az étkezés szüneteltetését a 9 óráig beérkezett lemondás esetében a következő naptól tudják figyelembe venni, amit az IGESZ-nek kell bejelenteni személyesenfacebookon, telefonon a 95/326-661-es telefonszámon vagy a honlapukon található űrlapon keresztűl.

Ha az előzetes lemondásra előre nem látható ok miatt nincs lehetőség, a figyelembe nem vett napon az étel a konyháról elszállítható. A szüneteltetés miatti díjvisszatérítést a következő havi befizetéskor számítjuk be.

Az étkezés újbóli igénybevételének napját is kérjük jelezni előző nap 9 óráig, hogy az étkezést biztosítani tudjuk. Amennyiben ezt a lejelentéssel egy időben már közölték, de az időpont változott, szíveskedjenek az új kezdési napot is bejelenteni. Ennek elmulasztása esetén a térítési díj fizetési kötelezettség az eredeti időponttól fennáll.

A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők, nagycsaládosok, tartós betegek, családban tartós beteggel élők, alacsony jövedelemmel rendelkezők az erről szóló határozatot, igazolást a nevelési év kezdetén, szeptember hónapban az IGESZ-hez kérjük juttassák el, mert az ingyenes étkezést csak ennek alapján tudjuk biztosítani.

Tisztelettel kérjük az ingyenesen étkező gyermekek szüleit a fentiekben leírt lejelentési szabályokat szíveskedjenek Ők is alkalmazni.

Segítő együttműködésüket köszönjük!

9600 Sárvár
Petőfi Sándor utca 21.
+36 95 320 567
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hasznos információk

Copyright © 2019
Sárvári Csicsergő Óvoda

Design & CMS by PCDJ.hu